Hipocresia partidista

No fa massa, respecte a la crisi econòmica, sentia que quan hi han guanys aquests repercuteixen en els dividends dels alts directius dels bancs, però que quan hi han pèrdues, per contra, aquestes repercuteixen directament al client. Això sembla passar amb la premsa osonenca “El 9 Nou“, doncs deixa aparcada l’ètica i el rigor periodístic a l’assumir en el seva editorial d’ahir 15 de gener que les crítiques que està rebent l’equip del govern municipal (CiU, ERC i PSC) de Vic, ho són contra tota la seva població, contra tots els vigatans i vigatanes (!), fins i tot, relativitzant el que suposa aplicar arbitràriament les lleis segons la condició de l’administrat. Trist, molt trist i molt poc ètic, doncs precisament una gran bona part de la societat vigatana, a través de les seves associacions o grups polítics, estant demanant la retirada de la tristament famosa i polèmica decisió.

Es de suposar que tants anys de govern de Pujol, amb les seves reiterades defenses a les crítiques que rebia el seu govern com a dirigides directament contra la nació catalana, ha creat escola, sobretot entre els seus coreligionaris, en la manera de fer política. Una trista forma de fer política, i de fer editorials, que únicament enfronta als ciutadans (vinguin d’on vinguin) i, de pas, dona més argument al xenòfob PxC.

2 thoughts on “Hipocresia partidista

  1. Molt bones Josep Antoni

    Veig que tornes a remenar el bloc. Jo ara feia un mes més o menys que tampoc ho feia i fa un parell de dies m’hi vaig posar però més per no deixar el mes de gener sense cap escrit que per un altre motiu.

    T’aniré llegint. Per cert, no sabia que en Francesc i en Ramon tinguessin bloc, ja els passaré a fer alguna visita.

    Ens veiem!!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s