Josep Antoni Moreno

Vaig nàixer l’estiu de 1965 a Lleida. Em vaig criar al barri obrer d’Els Magraners. Visco i treballo a Lleida, la meva ciutat.

M’agrada estudiar, quan puc. Així, vaig finalitzar els estudis de Tècnic Industrial en Electrònica, de Graduat social i la diplomatura en Humanitats. Actualment estic de ple als estudis de Llicenciatura en Humanitats, compaginant-los amb la meva feina com assessor d’ICV-EUiA-EPM, empleat públic de la Seguretat Social en excedència, i la criança de les meves dues filles.

Entre els anys 1993 i 2003 vaig representar la Federació de Serveis i Administracions Públiques de CCOO, desenvolupant diversos càrrecs. El 2000 ho vaig fer com a secretari general de la Federació de Serveis i Administracions Públiques de CCOO a Lleida. Entre els anys 1999 i 2003 vaig estar Conseller de l’Institut Muncipal de Treball de Lleida. I entre els anys 2003 i 2004 Conseller de l’Empresa Municipal de Serveis Comunitaris de Lleida. Des de l’any 2000 soc membre de l’executiva d’ICV Terres de Lleida i membre del seu Consell Polític Intercomarcal i de la seva Secretaria Política. El 2002 vaig estar escollit Responsible d’Extensió Territorial d’ICV Terres de Lleida. I entre els anys 2003 i 2007 vaig desenvolupar el càrrec d’assessor del grup polític d’ICV-EA-EPM a la Diputació de Lleida.

Actualment, des del juliol de 2007, estic desenvolupant el càrrec de Secretari d’Acció Política i Extensió Territorial d’ICV a les Terres de Lleida.

Com podeu suposar, estic afiliat a CCOO i ICV, així com a diverses associacions i ONG’s dedicades a la mobilitat, l’ecologisme, el desenvolupament i els drets humans.

M’agrada la música, diferent, profunda, de diversos estils, i el cinema, sobretot l’europeu. Llegir, el muntanyisme, … i la fotografia, que m’emociona i que representa una gran part de la meva vida. I per cert, la política, és clar! Aquesta política contracorrent, que fuig de les velles receptes de sempre, basades en un concepte clàssic de fer política i de model de societat. Una política innovadora, atrevida i plena d’ambició, però també de realisme.

Crec que un altra manera de fer és possible, i que un nou model de societat també ho pot ser. Per això em vaig presentar com a cap de llista a les properes eleccions generals del 9 de març per la candidatura ICV-EUiA a la circumscripció de Lleida.

Crec que és necessari recuperar la il·lussió de milers de ciutadans i ciutadanes que es trobem decepcionats amb les velles polítiques de sempre, difícils de diferenciar entre dreta i esquerra, amb un altra manera diferent de fer política, on l’economia estigui al servei de les persones, amb propostes clares i valentes contra el canvi climàtic, amb una aposta ferma per un federalisme plurinacional, amb el dret a decidir i, sobretot, amb decisió per superar el nostre sistema democràtic cap a una democràcia realment deliberativa que sigui capaç de superar l’actual desafecció política.